Om NBK

NBK, Europas førende leverandør af facadetegl

Siden grundlæggelsen som familiefirma i 1927 har navnet NBK Architectural Terracotta været synonymt med facadeinnovation og samarbejde med arkitekter. I hele NBKs historie har filosofien forblevet den samme - med mottoet "fremskridt gennem mangfoldighed". Fremragende arkitektur trives på kreativitet, skubber grænser og har mod til at implementere nye koncepter i design. I 2007 sluttede NBK til Hunter Douglas Group. Dette spændende nye partnerskab har gjort det muligt for NBK at investere i nye internationale faciliteter og støtte arkitekter på globalt plan.

Dedikeret til innovation

Nøglen til NBK's succes er deres passion og dedikation til forskning og udvikling, der har gjort NBK til den førende terracottafaçade-virksomhed på markedet i dag. Deres styrke er evnen til at udvikle innovative, højtydende terracottafacader, som findes på nogle af verdens mest genkendelige bygninger. De har forsknings- og udviklingslaboratorier verden rundt og de tester nye materialer, fyringsteknikker og produktionsmetoder for at sikre, at produkterne opfylder de krævende projektkrav til design og ydeevne. NBK samarbejder med arkitekter og designere om at få projekter i front med bæredygtig bygning.

NBK har fået den tyske facadepris, der anerkender den usædvanlige ydeevne, innovation og passion ved NBK, der yder et væsentligt bidrag til nye dimensioner for nutidens arkitektur.

Se fakta om NBK skærmtegl her