Klinkebrændte Mursten

Beklædningstegl

Brut De four - Klinkebrændte mursten

Disse helt særlige mursten er resultatet af en fremstillingsproces, hvor vi forsøger at komme så tæt som muligt på vores forfædres teknik med murstensfremstilling.

Murstenenes smukke variationer i overfladen opstår ved, at de ligger med varierende afstand fra ilden, når de brændes, og det forstærkes yderligere af murstenenes længder.

De klinkebrændte mursten er fremstillet af terracotta-ler, som er 100% miljøvenligt, og de bliver brændt med affaldstræ fra en nærliggende møbelfabrik.

Terrakotta ler kræver ingen kemikalier eller vand at udvinde – så udvindingen af råmaterialet er meget miljøvenlig. Ler reproduceres i naturen.

brut-de-four-nuance_622

622 Sequoia 0

brut-de-four-nuance_623

623 Sahara 0

brut-de-four-nuance_623

624 Mali 0

brut-de-four-nuance_625

625 Saturne 0

brut-de-four-nuance_602

602 Sequoia 2

brut-de-four-nuance_607

607 Sahara 3

brut-de-four-nuance_612

612 Mali 4

brut-de-four-nuance_616

616 Saturne 2

brut-de-four-nuance_603

603 Sequoia 3

brut-de-four-nuance_608

608 Sahara 4

brut-de-four-nuance_613

613 Mali 5

brut-de-four-nuance_620

620 Saturne 6

  • Brut de four klinkebrændte mursten er 100% UV-bestandige. De falmer aldrig.
  • Brut de four klinkebrændte mursten kan anvendes både i eksteriør og interiør. På grund af de alsidige farver og strukturer, giver det en stor alsidighed for arkitekten i udformningen af facaden.

Uanset hvilken keramisk tegl du vælger fra C2 Elements er teglen farveægte mere end 100 år. (Farven ændrer sig ikke over tid).

Den teknisk styrke i teglen er uændret selv efter 100 år. Styrken aftager ikke over tid.

brut-de-four-tech-info

Bestem selv farver og formater, og vi hjælper projektet i mål. Vi plejer at sige, at vi laver det du tegner. Det gælder også med denne type klinker, så tag os på ordet og lad os sammen sætte et aftryk i den Skandinaviske arkitektur

Eksempler

Som altid med keramik er mulighederne for at arbejde med struktur form og farver uudtømmelige. Nedenfor er afbildet de første projekter med dette spændende nye tiltag.

Der er flere projekter i gang rundt om i Europa – så flere billeder kommer snart.

brut-de-four-klinkebraendt-mursten_eksempler_1
brut-de-four-klinkebraendt-mursten_eksempler_2
brut-de-four-klinkebraendt-mursten_eksempler_3
brut-de-four-klinkebraendt-mursten_eksempler_4

Farver, Formater og Overflader

Vores leverandør Rairies Montrieux har har et enormt udvalg af farver, formater og overflader, og en unik erfaring inden for keramiske facader via projekter leveret over hele verden. Al den erfaring trækker vi på, når vi hjælper dig til den rette løsning til netop dit projekt.