Skærmtegl Rustikotta Classic

Skærmtegl

Rustikotta Classic

Rustikotta Classic er det ideelle produkt til nybyggeri og renoveringsprojekter. Det er et fleksibelt produkt med en rå og rustik overflade, der giver facaden en naturlig patina.

Teglen er fremstillet udelukkende af ler, vand og ild, hvilket gør den til et meget miljøvenligt materialevalg til din facade.

Produktet er 100% UV-bestandig. Der kræves et minimum af vedligehold da regn og vind holder facaden ren og pæn.

Og så får du et produkt der holder ekstremt længe. Referencer rundt omkring i verden viser holdbarheder på flere hundrede år.

Teglen har ingen fuger og kan opsættes i al slags vejr. Og skulle du en dag ønske at skifte facaden, så kan den genbruges til et andet byggeri.

Farver

Anthracite, EK-1004

Red flamed, EK-1005

September, EK-1014

Black Oxid, EK-1027

Antique Moss, EK-1024

Light Grey Flamed, EK-1009

Tampico, EK-1038

gråbrun, EK-1051

Mål & egenskaber

Længde:  400 mm
Højde: 225 mm
Tykkelse: 14 mm
Vægt: 31,5 kg pr. m2
Modulhøjden: 200 mm
Forbrug: 12,5 stk. pr. m2
Levetid: +125 år.

Egenskaber

Skærmtegl Rustikotta Classic:

Kan anvendes til nybyggeri / renoveringsprojekter. Det er et fleksibelt produkt, som har en rå og rustik overflade, der giver en naturlig patina til facaden, så den fremstår flot. Der er en naturlig farvevariation i de forskellige serier Rustikotta Classic. Teglen er pakket vilkårligt på pallerne, hvilket gør det nemmere at montere. I størstedelen af Rustikotta Classic serien er teglen gennemfarvet ved alle skæringer / snit. Vi har også udviklet en ventilationstegl, hvilket gør sortimentet brugbart mange steder. Skærmteglen kan leveres som et system med flere anvendelsesmuligheder, primært til facadebeklædning, men er også anvendeligt som tagbeklædningse note.

note: Denne type skærmtegl udgør ikke et tæt tag, men en regnskærm. Denne type skærmtegl kræver et tæt undertag, alle konstruktionsdetaljer for taget skal afstemmes med projektets ingeniør. Anbefales ikke til tag med hældning under 35 grader.

Ingen vedligeholdelse:

Det er værd at bemærke, at til trods for at produktet har en utrolig lang levetid, består det i al sin enkelhed af ler, der er klinkebrændt ved 1200 grader. Beklædningstegl Rustikotta Classic er 100 % frostbestandig, det er genanvendeligt, og ved destruktion vil det ikke ligge miljøet til last.

Giver ekstra kvadratmeter:

En helt særlig gevinst ved at benytte skærmteglen Rustikotta Classic er tykkelsen på vægopbygningen 70 mm fra bagmuren, hvilket giver flere m2 boligareal. I en ganske almindelig boligblok svarer det til 1 til 2 m2 ekstra pr. lejlighed.

Enkel montage:

Skærmtegl Rustikotta Classic monteres nemt. Ved hjælp af to skruer sættes skærmteglen individuelt op på en aluminiumsramme eller på træregler. Ved vinduer og stern anvendes skruer med farvet skruehovede. En anden ekstra fordel er den lave vægt på 31,5 kg pr. m2, og med en vægt på 2,5 kg pr. tegl er den håndterbar på byggepladsen. Bearbejdning af skærmteglen Rustikotta Classic kan gøres med en almindelig fliseskærer eller vådskærer. Brug af almindelig fliseskærer er en stor fordel på byggepladsen.

Smigskåret tegl

Hos C2elements.dk kan du også få Rustikotta Classic smigskåret beklædningstegl skåret direkte ved fabrikken. Ved at gøre brug af smigskårne tegl får du fuld kontrol over udtrykket i dit projekt og kan levere en elegant arkitektonisk løsning, der imponerer både kunder og besøgende.

rustikotta_smigskaaret

RUSTIKOTTA Fjeldpanel®
Smigskåret tegl

Løsninger ved vinduer og døre

De typiske løsninger ind mod døre og vinduer er at skærmteglen lægges op mod en aluminiums inddækning.

Inddækningen kan være en lige kant eller med et ombuk.

løsninger ved vinduer og døre

Velegnet til både bolig- eller erhvervsprojekter

Uanset om du arbejder på et bolig- eller erhvervsprojekt, så er Rustikotta Classic skærmtegl et sikkert valg. Rustikotta Classic innovative skærmtegl tilbyder ikke kun fremragende funktionalitet og praktiske fordele, men også enestående æstetik og et stilfuldt look.

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at realisere dit arkitektoniske vision. Vores erfarne team står klar til at rådgive dig og levere den bedste løsning til dine behov. Med Rustikotta Classic skærmtegl er dit bygningsprojekt i gode hænder.

Ventilationstegl

Nyeste skud på produktudviklingen af Rustikotta Classic er denne ventilationstegl. Teglen vist her er gennemfarvet, så det æstetiske udtryk i teglen bevares. Udluftningsarealet er ca. 153cm2 (standardmål 400×225)

Som noget nyt, kan du nu få et ventilationstegl som bidrager til at opretholde et sundt indeklima i din bygning. Ventilationstegl giver mulighed for at kontrollere luftstrømmen mellem indendørs og udendørs områder. Dette reducerer risikoen for fugt, skimmelsvamp og dårlig luftkvalitet, hvilket sikrer et behageligt og sundt miljø for beboerne.

rustikotta_ventilationstegl