ED DATA

C2Elements skærmtegl er en moderne fortolkning af en teglvæg.

ed-data_1

“vores “tegl/terracotta svarer til murstens bedste sten “klinkebrændt tegl”. Brændt Terracottta produkter har været fremstillet i flere tusind år, og gamle lerkrukker kan stadig anvendes efter 2000 år. Harmonien i facaden kan arkitekten opnå, fordi vi leverer det design som arkitekten tegner. C2Elements skærmtegl falmer ikke over tid, selv flere hundrede år , ændrer ikke farven, der kommer patina over facaden, men farven holder. Brændt glaseret terracotta sten. “fremtidens byggemateriale” udtalt af kejser Nebukaneser i Babylon for 2800 år siden.

Spillet i facaden kan opnås på mange måder, forbandt af teglen, forskellige farver, forskellige modulhøjder, mulighederne er mange. C2Elements skærmtegl er ikke en dyr facadeløsning. C2Elements. Skærmtegl er meget miljøvenlige, idet facaden kan demonteres og bruges på en anden bygning. (og det er gjort)

ED data – Skjødstrup

Det nye hovedkvarter for ED Data fremstår som en funkionel moderne kontorbygning med stor lagerkapasitet. Facaderne er leveret af C2Elements med en skærmtegl i 3 modulhøjder, som bringer et fllot spil frem i facaden. Teglens farve er et kapitel for sig. Her er naturstenens skønhed i variation overført til teglens overfladen på en måde, så facaden får et naturlig look, samtidlig med at monteringen foregår enkelt og hurtigt. En bygning som vil give inspiration til mange.

Vægten for facaden spiller også ind, 30 kg pr. m2. C2elements har også leveret underkonstruktion fra Systea. 350 mm ude hænger den nye facade, det giver plads til 300 mm isolering.

ed-data_2
ed-data_3
ed-data_4
ED-Data_16