Glaserede klinker

Beklædningstegl

Glaserede klinker fra C2Elements

Når der skal vælges materialer til bygningsbeklædning, er det afgørende at finde de materialer, som er mest fordelagtige og som giver det udtryk og udseende, der ønskes. De glaserede klinker er en materialetype, der skiller sig ud. C2Elements er en førende producent, der tilbyder de glaserede klinker i mange forskellige udgaver.

C2Elements glaserede klinker er keramiske fliser, der er blevet belagt med en glasur og er herefter blevet brændt ved høje temperaturer. Glasurlaget giver klinkerne deres glansfulde overflade og tilføjer en dybde af farver og tekstur, som giver dem deres karakteristiske udseende. Hos C2Elements er vi en førende producent indenfor glaserede klinker, og vi står derfor klar med høj ekspertise på området.

Glaserede klinker har mange funktioner

De glaserede klinker tjener mange vigtige funktioner til bygninger. De har en glat og skinnende overflade, som tilfører et æstetisk flot udtryk til din bygning. De findes i et bredt udvalg af farver og mønstre, hvilket giver mulighed for at skabe en unik karakter til bygningens facade.

De glaserede klinker er kendt for en lang holdbarhed og derved en lang levetid. De er modstandsdygtige over for ekstreme vejrforhold såsom sollys og uvejr. C2Elements klinker er skabt til at modstå det meste, og de bevarer deres udseende i mange år. De glaserede klinker kræver ikke den store vedligeholdelse, og en lejlighedsvis overfladerengøring er mere end rigeligt for at bevare deres skinnende udseende. Dette gør dem til et praktisk valg for både boligejere og erhvervsbygninger.

Glaserede klinker er tilpasningsdygtige

De glaserede klinker kan fås i forskellige størrelser, hvilket gør det nemt at tilpasse dem til forskellige mål alt efter behov. Klinker kan nemt skæres til efter specifikke mål og dimensioner, hvilket er en unik egenskab ved klinken. Ved at vælge de glaserede klinker kan du derfor imødekomme forskellige designs og arkitektoniske stilarter.

Glaserede klinker er et bæredygtigt valg

Hos C2Elements tilbyder vi glaserede klinker som er fremstillet af naturlige materialer som ekstruderet terracotta ler, vand og ild. Selve produktionen af de glaserede klinker kræver ikke en stor mængde energi. Dette gør klinken til et meget miljøvenligt valg til din facade.

C2Elements som din leverandør af glaserede klinker

Hos C2Elements er vi førende specialister inden for keramiske produkter, herunder glaserede klinker. Vi er begejstret af de muligheder, der ligger i keramikken i forhold til at designe og udvikle unik arkitektur. Nogle af de nyere muligheder er brugen af glasur til facader. Denne mulighed har C2Elements taget til sig, og spiller i dag en aktiv rolle i vores udvikling af facadebeklædning.
Vil du vide mere om glaserede klinker, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål, så du kan komme i gang med renoveringen eller byggeprojektet.

Udvalg af farver og formater fra vores 2 leverandører
Tempio og Rairies Montrieux.

Glasuren til klinkerne kan laves i stort set alle farver. Vores leverandører Tempio og Rairies Montrieux har et stort udvalg af farver. Vi tilbyder derfor glaserede klinker, som matcher lige præcis det udtryk, du ønsker til din bygning. Du kan få alt fra de mere neutrale farver, til de mere gennemtrængende og unikke farver. Det er kun fantasien der sætter en begrænsning.

Vores leverandører Rairies Montrieux og Tempio har et enormt udvalg af farver, formater og overflader, og en unik erfaring inden for keramiske facader via projekter leveret over hele verden. Al den erfaring trækker vi på, når vi hjælper dig til den rette løsning til netop dit projekt.