Skærmtegl Classic

Beklædningstegltegl

Skærmtegl Classic – Skærmtegl som det startede med enkle rektangulære formater.

Skærmtegl Classic er de beklædningstegl, der ligger til grund for al skærmteglsbeklædning i dag. De er som det hele startede med enkle rektangulære formater, og de kommer med et væld af farver og variationer. Dette giver uanede muligheder for kombination, og for at skabe unikke udtryk til din bygnings facade. Skærmtegl Classic er et bæredygtige skærmtegl velegnet til renoveringer og byggeprojekter.

Skærmtegl Classic leveres også med mange typer af overflader, så der også kan arbejdes med stofligheden i udtrykket.

Udfordr os gerne med dine idéer og tegninger, og så er det vores opgave at få idéerne realiseret.

Skærmtegl Classic er fremstillet af ekstruderet terracotta-ler, vand og ild, og er derfor et bæredygtigt skræmtegl som du med fordel kan vælge til din facade.

Produktet er 100% UV-bestandig. Det kræver et minimum af vedligehold da regn og vind holder facaden ren og pæn.

Skærmtegl Classics mange fordele

Til nybyggeri og renoveringer er Skærmtegl classic en oplagt løsning, der skal studeres nærmere pga. de mange fordele der findes ved en ophængt ventileret facade.

En ventileret facade giver en række fordele. Facaden er ikke bærende, så ingen behov for at grave og støbe fundament. I varme somre hjælper den ventilerede facade med, at optage varme og ventilere varmen væk fra huset. Ventilerede facader giver et godt indeklima.

Uanset hvilken keramisk tegl du vælger fra C2 Elements, er teglen farveægte mere end 100 år. (Farven ændrer sig ikke over tid).

Skærmtegl Classic er et bæredygtige skærmtegl velegnet til renoveringer og byggeprojekter. Teglen opfylder kriterierne i EU norm DS/ISO 20887:2020 Bæredygtighed ved byggeri og anlægsarbejder – Design med henblik på afmontering og tilpasning – se rapport

Den teknisk styrke i teglen er uændret efter 100 år. (Styrken ændrer sig ikke over tid)

Skærmtegl Classic fås som standard i størrelsen 150 x 400 mm, til 600 x 1800, men ikke begrænset til disse.

Skærmtegl classic er en robust og gennemtestet løsning, der bruges over hele verden, og vi har mange gode referencer i Skandinavien.

Renoveringer

Holmegården Nyborg - Renoveret og udvendigt isoleret
Rebæk Søpark, Hvidovre - Renovation i fuld gang
Sjælør Boulevard AAB - Færdigrenoveret
Sjælør Boulevard AAB - Eksisterende facade med ny ekstern ventilation og profiler til skærmtegl

Til de typiske renoveringer er skærmtegl classic det oplagte valg, pga. de mange fordele der er ved ophængte facader. Vi kan justere afstanden ind til bagmuren og dermed give plads til den teknik, isolering og arkitektur der afgør hvor langt ude den nye facade skal placeres.

Med ekspertisen på produkter og ophængs systemer, hjælper vi dit projekt sikkert igennem alle de udfordringer der måtte opstå. Vi har prøvet det meste og har løsninger til alle de gængse udfordringer om det er persienner, løsninger omkring døre og vinduer, skjult og synlig ventilation mm. Du kan se mere om de projekter vi har udført med skærmtegl under vores projekter.

Skærmtegl classic er godkendt til at bruges på renoveringer i samarbejde med Rockwool Red Air.

Skærmtegl classic fremstår med mange typer overflade, fra naturelle som har en stoflighed som mursten, helt hen til de blanke glaserede tegl.

Farver, Formater og Overflader

Vores leverandører NBK og Tempio har et enormt udvalg af farver, formater og overflader, og en unik erfaring inden for keramiske facader via projekter leveret over hele verden. Al den erfaring trækker vi på, når vi hjælper dig til den rette løsning til netop dit projekt.