Skærmtegl Classic

Beklædningstegltegl

Skærmtegl Classic - oplev de mange fordele

Til nybyggeri og renoveringer er Skærmtegl classic en oplagt løsning, der skal studeres nærmere, på grund af de mange fordele, der findes ved en ophængt ventileret facade. En ventileret facade bringer mange fordele med sig. En af de betydelige fordele er, at facaden ikke er bærende, hvilket betyder at behovet for det dyre og tidskrævende grave- og støbearbejde af fundamentet, ikke er nødvendigt. Især i varme sommermåneder hjælper den ventilerede facade med at optage varme og effektivt ventilere den væk fra bygningen, hvilket resulterer i et behageligt og tempereret indeklima.

Skærmtegl classic som et bæredygtigt valg

Med et øget fokus på bæredygtighed ved renoverings- og byggeprojekter i dag er det vigtigt for mange at vælge materialer, som er miljøvenlige og bæredygtige. Skærmteglen fremstilles af naturlige materialer som ler og vand, hvilket gør det til et miljøvenligt valg. Skærmteglen har en lang levetid og kan let genanvendes og genbruges, hvilket gør det til et bæredygtigt valg af materiale.
Skærmtegl classic opfylder kriterierne i EU norm DS/ISO 20887:2020 Bæredygtighed ved byggeri og anlægsarbejder – Design med henblik på afmontering og tilpasning – se rapporten her.

Skærmtegl classic farveægthed og styrke

Uanset hvilken keramisk tegl du vælger fra C2Elements, er du garanteret en farveægthed, der varer i mere end 100 år. Farven forbliver uforandret over tid, hvilket sikrer et æstetisk udseende i mange årtier. Fordelen ved skærmtegl classic er også, at de fås i mange farver og udtryk i deres design, så du frit kan vælge skærmteglen til netop dit byggeprojekt. Derudover er den tekniske styrke i teglen robust, og styrken ændrer sig ikke over tid.

Skærmtegl Classic har lang holdbarhed og kræver minimal vedligeholdelse

Skærmtegl classic er, ligesom andre typer af skærmtegl, kendt for sin ekstraordinære holdbarhed og kræver samtidig en minimal vedligeholdelse. Materialerne står imod alt slags vejrforhold, herunder solens stråler, barske vintermåneder og almindelig slitage. Derfor er skærmtegl classic en ideel langsigtet løsning for renovering- og byggeprojekter. En betydelig fordel ved skærmtegl classic er, at det ikke mister sin farve over tid og kun kræver en let rengøring i ny og næ for at bevare sit udseende.

Skærmtegl Classic – Skærmtegl som det startede med enkle rektangulære formater.

Skærmtegl Classic er de beklædningstegl, der ligger til grund for al skærmteglsbeklædning i dag. De er som det hele startede med enkle rektangulære formater, og de kommer med et væld af farver og variationer. Dette giver uanede muligheder for kombination, og for at skabe unikke udtryk til din bygnings facade. Skærmtegl Classic er et bæredygtige skærmtegl velegnet til renoveringer og byggeprojekter.

Skærmtegl Classic leveres også med mange typer af overflader, så der også kan arbejdes med stofligheden i udtrykket.

Udfordr os gerne med dine idéer og tegninger, og så er det vores opgave at få idéerne realiseret.

Skærmtegl Classic er fremstillet af ekstruderet terracotta-ler, vand og ild, og er derfor et bæredygtigt skræmtegl som du med fordel kan vælge til din facade.

Produktet er 100% UV-bestandig. Det kræver et minimum af vedligehold da regn og vind holder facaden ren og pæn.

Renoveringer

Holmegården Nyborg - Renoveret og udvendigt isoleret
Rebæk Søpark, Hvidovre - Renovation i fuld gang
Sjælør Boulevard AAB - Færdigrenoveret
Sjælør Boulevard AAB - Eksisterende facade med ny ekstern ventilation og profiler til skærmtegl

Til de typiske renoveringer er skærmtegl classic det oplagte valg, pga. de mange fordele der er ved ophængte facader. Vi kan justere afstanden ind til bagmuren og dermed give plads til den teknik, isolering og arkitektur der afgør hvor langt ude den nye facade skal placeres.

Med ekspertisen på produkter og ophængs systemer, hjælper vi dit projekt sikkert igennem alle de udfordringer der måtte opstå. Vi har prøvet det meste og har løsninger til alle de gængse udfordringer om det er persienner, løsninger omkring døre og vinduer, skjult og synlig ventilation mm. Du kan se mere om de projekter vi har udført med skærmtegl under vores projekter.

Skærmtegl classic er godkendt til at bruges på renoveringer i samarbejde med Rockwool Red Air.

Skærmtegl classic fremstår med mange typer overflade, fra naturelle som har en stoflighed som mursten, helt hen til de blanke glaserede tegl.

Farver, Formater og Overflader

Vores leverandører NBK og Tempio har et enormt udvalg af farver, formater og overflader, og en unik erfaring inden for keramiske facader via projekter leveret over hele verden. Al den erfaring trækker vi på, når vi hjælper dig til den rette løsning til netop dit projekt.