Skærmtegl Design tegl

Skærmtegl Design tegl

Her gives arkitekturen fri. Her kan der virkelig skabes unikke arkitektoniske perler.

Dette er skærmteglløsningen, der sætter arkitekturen fri og giver mulighed for at lade idéerne leve.

Med Design Skærmtegl bestemmer du selv farver og formater, og teglen kan desuden leveres med mange typer af overflader, hvilket gør stoflighed til endnu en parameter at lege med i udtrykket. Så udfordr os gerne med dine ambitioner og tegninger, så sørger vi for, at få dem realiseret.

Teglen er fremstillet udelukkende af ler, vand og ild, hvilket gør den til et meget miljøvenligt materialevalg til din facade.

Produktet er 100% UV-bestandig. Det kræver et minimum af vedligehold da regn og vind holder facaden ren og pæn.

Lange specialtegl

Lego klods tegl

Lange specialtegl

Buede tegl

20 års erfaring i skærmtegl

Vi har i knapt 20 år hjulpet arkitekter og entreprenører med løsninger til højhuse, boligblokke, hoteller, biblioteker, rækkehuse og mange andre projekter i Skandinavien. Sammen med vores leverandørers ekspertise og viden fra byggerier verden rundt, er vi på forkant med hvad der rør sig inden for skærmtegl.

Lige nu er design tegl måske det mest hotte, da det giver arkitekten uanede designmuligheder. Vi ser frem til at hjælpe dig med at få din drøm gjort til virkelighed med en fed keramisk facade.

Teglen opfylder kriterierne i EU norm DS/ISO 20887:2020 Bæredygtighed ved byggeri og anlægsarbejder – Design med henblik på afmontering og tilpasning - se rapport

Ligesom resten af vores sortiment af tegl, er Design Tegl 100% UV-bestandige. Farven ændrer sig ikke over tid.

Den teknisk styrke i teglen er uændret efter 100 år. (Styrken ændrer sig ikke over tid)

Teglen har ingen fuger og kan opsættes i al slags vejr. Og skulle du en dag ønske at skifte facaden, så kan den genbruges til et andet byggeri.

prefabrikerede-elementer-ophaengning_1

Prefabrikerede elementer til ophængning

prefabrikerede-elementer-ophaengning

Prefabrikerede elementer til ophængning

Buede-og-lige-tegl

Buede og lige tegl monteret på plads

Vi har systemer der gør at vi kan montere vores facader på alle bagmure, og har en af Europas bedste leverandører til at supportere på ophængningssystemer til keramiske facader. Så om det er Novo Nordisk Hovedkvarter, et højhus, Lego House eller en renovering af en boligkarré, så kan vi hjælpe og få frembragt de løsninger, der passer til jeres projekts visioner.

Information om brand og sikkerhed for produkterne inklusiv montagesystemer findes her

Farver, Formater og Overflader

Vores leverandører NBK og Tempio har et enormt udvalg af farver, formater og overflader, og en unik erfaring inden for keramiske facader via projekter leveret over hele verden. Al den erfaring trækker vi på, når vi hjælper dig til den rette løsning til netop dit projekt.