Klinker

Beklædningstegl

Klinker fra C2Elements

Hvis din bygning skal skille sig ud med farver, er C2Elements’ klinker den helt rigtige løsning, uagtet om det er de blide eller de blændende farver, der skal gøre forskellen.

Vi har en flot farvepalette i glaserede klinker, og kan ved større projekter udvikle farver sammen med jer og så leverer vi markedets tyndeste, letteste og flotteste klinker.

C2Elements Klinker kan anvendes både i eksteriør og interiør. Klinkernes størrelser, mange former og farvevalg giver arkitekten stor alsidighed i udformningen af facaden.

Klinkerne er fremstillet af ekstruderet terracotta ler, vand og ild, som gør klinken til et meget miljøvenligt valg til din facade.

 

Miljøvenligt fordi:

Produktet er 100% UV-bestandig. Det kræver et minimum af vedligehold da regn og vand holder facaden ren og pæn.

Med klinker får du et produkt der holder ekstremt længe. Referencer rundt omkring i verden viser holdbarheder på flere hundrede år.

Klinkers mange fordele

Klinker som beklædningstegl er en populær løsning til bygninger, og er værdsat for deres flotte udseende og en række praktiske fordele. Klinker er kendt for deres flotte udseende og skinnende udtryk. Klinkerne findes i et bredt udvalg af farver, mønster og teksturer, hvilket giver mulighed for at sætte sit eget unikke præg på bygningerne. Uanset om du ønsker et moderne, minimalistisk udtryk eller en mere klassisk facade, findes der en klinke til det hele.

Klinker har en lang holdbarhed

Klinker er kendt for deres lange holdbarhed og er utrolig modstandsdygtige over for alle vejrtyper. De bliver ikke påvirket af solens UV-lys eller nedbør, hvilket gør dem velegnede til både de varme somre og kolde vintre. Deres styrke og holdbarhed gør dem derfor til en langsigtet investering, der kan opretholde deres udseende i mange årtier. Klinker kræver en minimal vedligeholdelse, hvilket sparer en masse tid og bekymringer, når du vælger disse som beklædningstegl til din facade. De kræver kun en let rengøring i ny og næ for at bevare deres flotte udseende, hvilket gør dem til et praktisk valg for både boligejere og erhvervsbygninger.

Klinker er tilpasningsdygtige

Klinker kan fås i mange størrelser og kan tilpasses til forskellige mål alt efter behov. Klinken er derfor et perfekt valg til at imødekomme forskellige designs og arkitektoniske stilarter. De kan nemt skæres til efter specifikke mål og dimensioner.

Vi er så privilegerede at arbejde med Tempio som er en familieejet virksomhed på 5 generation, en virksomhed og familie der er drevet af ønsket om at udvikle sig og udvikle produktporteføljen. Ønsket om at udvikle virksomheden og produkterne går ikke på kompromis med kvaliteten, så hos os får du en producent der konstant stræber efter at tilbyde dig de bedste produkter.

Klinker kan leveres med mange typer overflader, så der opnås den stoflighed, du gerne vil have til dit projekt. Du kan for eksempel få glaserede klinker, som giver et helt unikt og tiltalende udseende til din bygning. Du kan læse mere om de glaserede klinker her.

Når det kommer til at arbejde med keramik, er mulighederne for at arbejde med struktur, form og farver uendelige. Ovenfor er der blevet afbildet nogen af de leverede projekter med dette spændende nye tiltag.

Virksomheden Tempio er også kendt for ventilerede facader med skærmtegl, og er en af de førende virksomheder for produktionerne af disse.

Har du spørgsmål til vores udvalg af klinker, er du altid velkommen til at kontakte os.

Udvalg af farver og formater fra vores leverandør Tempio

Vores leverandør Tempio har et enormt udvalg af farver, formater og overflader, og en unik erfaring inden for keramiske facader via projekter leveret over hele verden. Al den erfaring trækker vi på, når vi hjælper dig til den rette løsning til netop dit projekt.