Klinker

Beklædningstegl

Klinker fra C2Elements

Hvis din bygning skal skille sig ud med farver, er C2Elements’ klinker den helt rigtige løsning, uagtet om det er de blide eller de blændende farver, der skal gøre forskellen.

Vi har den bredeste farvepalette i glaserede klinker, et stort udvalg i specialglasurer, og så leverer vi markedets tyndeste, letteste og flotteste klinker.

C2Elements Klinker kan anvendes både i eksteriør og interiør. Klinkernes små størrelser, mange former og farvevalg giver arkitekten stor alsidighed i udformningen af facaden.

Klinkerne er fremstillet af ekstruderet terracottaler, vand og ild, som gør den til et meget miljøvenligt valg til din facade.

Produktet er 100% UV-bestandig. Det kræver et minimum af vedligehold da regn og vand holder facaden ren og pæn.

Her får du et produkt der holder ekstremt længe. Referencer rundt omkring i verden viser holdbarheder på flere hundrede år.

Som altid med keramik er mulighederne for at arbejde med struktur form og farver uudtømmelige. Ovenfor er afbildet de første projekter med dette spændende nye tiltag.

Vi er så privilegerede at arbejde med Tempio og med Rairies Montrieux, som er trendsettere inden for udvikling af glasurer og farver til klinker. Rairies Montrieux er supporteret af et helt research laboratorie, der konstant stræber efter at tilbyde dig de bedste produkter.

Klinker kan leveres med mange typer overflader, så der opnås den stoflighed, du gerne vil have til dit projekt.

Udvalg af farver og formater fra vores 2 leverandører
Tempio og Rairies Montrieux.

Vores leverandører Rairies Montrieux og Tempio har et enormt udvalg af farver, formater og overflader, og en unik erfaring inden for keramiske facader via projekter leveret over hele verden. Al den erfaring trækker vi på, når vi hjælper dig til den rette løsning til netop dit projekt.