Facadebeklædning

Facadebeklædning hos C2Elements

Hos C2Elements er vi eksperter inden for facadebeklædning, og vi er derfor din troværdige samarbejdspartner på området. Vi har mange års erfaring, og med vores dedikation til branchen har vi etableret os som eksperter som leverandør af løsninger til facadebeklædning. Hos os er intet projekt for komplekst, og vi står klar til at imødekomme vores kunders behov og ønsker på bedste vis.

Facadebeklædningen tjener et æstetisk flot formål, som kan være med til at give bygninger et helt unikt udseende. Der er rig mulighed for at være kreativ med facadens udseende, hvor der både kan vælges tegl eller klinker som eksempler på en beklædningsmulighed. Alt efter hvilket udtryk du ønsker at bygningen skal have, har vi garanteret en løsning, der matcher dine ønsker. Uanset om du foretrækker en vandret eller lodret orientering, tilbyder C2Elements en løsning, der kan tilpasses og imødekommer dine præferencer for design.

Vi arbejder med mange forskellige typer af beklædningstegl

Udendørs facadebeklædning

Udover den æstetiske appel tjener facadebeklædningen et vigtigt funktionelt formål til bygningen. En udendørs facadebeklædning bør nemlig ses som en beskyttelse af bygningens struktur. Vores udendørs facadebeklædning er skabt med en forståelse for klimaet og skiftende vejrforhold. Derfor er materialerne nøje udvalgt for at kunne modstå alt slags vejr, herunder blæst, regn og solens skarpe UV-stråler.
Facadebeklædningen, som opsættes på ydersiden af bygningen, giver rig mulighed for at være kreativ. I visse tilfælde kan der være nogle materialetyper, der er mere fordelagtige end andre, hvilket vores fagprofessionelle medarbejdere står klar til at hjælpe og guide dig igennem.

Vedligeholdelsesfri facadebeklædning

Hos C2Elements tilbyder vi vedligeholdelsesfrie løsninger til vores kunder. Sammen med vores forhandlere forstår vi vigtigheden af et minimalt rengørings- og vedligeholdelsesarbejde på bygningens facade. Valget af materialer hos C2Elements er utrolig taknemmelige, og kræver ikke mere end en lejligheds overflade rengøring.

Facadebeklædning i tegl

Hos C2Elements finder du blandt andet facadebeklædning i forskellige typer af tegl og klinker. Tegl adskiller sig fra andre facader ved at have unikke designmæssige kvaliteter. Vores tegl er 100% UV-bestandig og kræver dertil næsten ingen vedligeholdelse. Vores skærmtegl er et populært valg blandt vores kunder, og her gælder det både vores skærmtegl classic og skærmtegl rustikotta. Du kan gå på opdagelse i vores forskellige produkter her.
Hos C2Elements tilbyder vi også muligheden for frie hænder, hvor du som kunde hos os selv kan vælge farver og formater. Dette kan du læse mere om under skærmtegl design.

Bæredygtig facadebklædning

Hos C2Elements går vi op i at kunne tilbyde bæredygtige produkter til vores kunder. Vores facadebeklædning er ikke en undtagelse, da vores tegl er fremstillet udelukkende af naturelementerne ler, vand og ild. Dette gør materialevalget til et utroligt bæredygtigt valg til din facade. Dette betyder også, at materialet har en ekstrem holdbarhed, der gør, at du ikke står overfor en hyppig udskiftning - facadebeklædningen holder i mange år fremover.

Med C2Elements som din leverandør og samarbejdspartner af facadebeklædning er du i trygge og professionelle hænder. Vi yder altid vores bedste for, at vores kunder får deres ønskede resultat. Har du nogle spørgsmål omkring facadebeklædning eller skal vi blot tale om dit næste byggeprojekt, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Farver, Formater og Overflader

Vores leverandører NBK og Tempio har et enormt udvalg af farver, formater og overflader, og en unik erfaring inden for keramiske facader via projekter leveret over hele verden. Al den erfaring trækker vi på, når vi hjælper dig til den rette løsning til netop dit projekt.